1. ALGEMEEN

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle Jameda-producten.

.1.2 Deze algemene voorwaarden zijn ook van toepassing op de Jameda webshop (www.jameda.nl).

 

2 BESTELLEN

2.1 Bestellingen kunnen via de webshop worden geplaatst.

2.2 Telefonische bestellingen worden niet geaccepteerd.

2.3 Jameda heeft het recht om zonder opgaaf van redenen de verzending niet uit te voeren of voorwaarden te stellen.

2.4 De verzending van Jameda’s producten wordt altijd met zorg en in goede staat door Post-NL bezorgd. De kosten worden vooraf aan u doorberekend en het is uw verantwoordelijkheid om deze kosten vooraf te betalen.

2.5 De ​​Overeenkomst komt tot stand op het moment dat uw Jameda-bestelling is aangekomen.

 

3 PRIJZEN

3.1 De prijzen van Jameda (webshop) zijn de huidige prijzen.

3.2 Zolang er geen overeenkomst tot stand is gekomen, heeft Jameda het recht de vermelde prijzen en / of voorwaarden te wijzigen.

3.3 Alle prijzen zijn inclusief verpakkingskosten en 21% BTW, maar exclusief verzendkosten.

 

4 LEVERING

4.1 Jameda hanteert de huidige pakket tarieven van Post-NL buiten Nederland.

4.2 Jameda verwerkt uw bestelling snel. Bij vertraging ontvang je binnen 5 werkdagen een e-mail of mail van Jameda. U heeft het recht om binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling met vertraagde kennisgeving de bestelling zonder annuleringskosten te annuleren. Als er binnen 7 dagen geen reactie van u is ontvangen, gaat u akkoord met de vertraging.

4.3 Alle bestellingen zijn beschikbaar op het afleveradres. Jameda bepaalt het soort levering. Elke bestelling wordt één keer verzonden.

4.4 Als een levering van een item om welke reden dan ook niet mogelijk is, zal Jameda u hiervan per e-mail op de hoogte stellen.

4.5 Verzending geschiedt voor risico van koper. Jameda is niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt tijdens het transport van uw bestelling.

 

5 BETALING

5.1 U moet het totale bedrag van uw bestelling, inclusief alle verzendkosten, per bank of PayPal betalen.

5.2 Contante betaling is alleen mogelijk na een vooraf afgesproken afspraak.

5.3 De volledige betaling moet binnen 5 werkdagen na plaatsing van uw bestelling op de bankrekening van Jameda zijn bijgeschreven, anders wordt uw bestelling geannuleerd.

 

6 RETOUREN

6.1 Je hebt het recht om het artikel binnen 7 werkdagen terug te sturen naar Jameda mits het artikel in originele staat en originele verpakking is. Uitgesloten van retour zijn de op maat  en gepersonaliseerde producten die op verzoek worden gemaakt.De reden van retour moet worden vermeld.

6.2 Indien het geretourneerde artikel ongebruikt, onbeschadigd en correct is geretourneerd, vergoedt Jameda u de kosten van het artikel exclusief verzendkosten, binnen 5 werkdagen.

6.3 Als het item niet binnen de “proefperiode” aan Jameda wordt geretourneerd, wordt het item geacht zonder enig bezwaar door u te zijn geaccepteerd.

 

7 AANSPRAKELIJKHEID

7.1 Jameda is niet aansprakelijk voor enig advies gegeven door haar of haar medewerkers via de webshop, en is niet aansprakelijk voor eventuele fouten op de webshop. Foto’s worden door Jameda alleen ter illustratie gebruikt en de kleur van de geleverde artikelen kan iets afwijken.

7.2 Jameda is niet aansprakelijk voor enige schade tijdens verzending.

7.3 De aansprakelijkheid van Jameda is beperkt tot het bedrag van de desbetreffende verzonden factuur.

 

8 GESCHILLEN

8.1 Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing

8.2 Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan is de Nederlandse rechter definitief bevoegd. De rechtbank is bevoegd in het arrondissement waar Jameda is gevestigd, tenzij Jameda een andere locatie kiest.

8.3 Uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in het klanten systeem van Jameda om de bestelling (en) te verwerken.

8.4 Jameda zal uw informatie onder geen enkele omstandigheid aan derden verstrekken.