Let op! Product advies handgemaakt haakwerk

* Controleer voor het spelen of alles nog intact is.

* Het gebruik van het product is altijd op eigen verantwoordelijkheid.

* Jameda is niet verantwoordelijk voor eventuele schade door het gebruik van het product.

* Geef je het product cadeau geef dan altijd deze veiligheidsvoorschriften mee aan de ontvanger

Beste bezoeker of aanstaande klant.

Zijn de baby/kinderproducten echt veilig?
Alle producten die ik haak worden met de meest
grote zorgvuldigheid en geschikte producten gemaakt.
Al blijft het voor u belangrijk dat u de producten waar uw baby
of kind mee speelt toch regelmatig controleert op slijtage.
Mocht er sprake van slijtage zijn, dan is het raadzaam om het
product, als u dat kunt, te repareren.

Boxmobielen hoort u ook alleen onder toezicht mee te laten spelen.

Vanaf het moment dat uw kindje groot genoeg is dat het bij de mobiel kan komen moet u er vooral op letten dat het niet aan de onderdelen gaat trekken.
Alles gaat hier werkend de deur uit en worden voordat ze verpakt worden nog gecontroleerd. Merkt u binnen een paar weken dat er toch iets aan de hand is wat niet helemaal zo hoort neemt u dan contact met mij op.
Dit geld natuurlijk alleen als dit niet door eigen toedoen kapot is gegaan. Ik kan u zelfs vragen het kapotte onderdeel naar mij toe te sturen zodat ik kan beoordelen wat er aan de hand is. De kosten van terugsturen zullen voor eigen rekening zijn, mocht het onderdeel kapot zijn zonder aanwijsbare reden dan ga ik dit natuurlijk voor u in orde maken zonder dat er nog een keer extra kosten voor u bij komen. Het belangrijkste wat ik u dan ook mee wil geven is dat u de boxmobiel zo snel mogelijk na ontvangst controleert of alles het goed doet, mocht het dan niet werken neem dan zo snel mogelijk contact met mij op.
Heeft het kleine onderdelen zoals kraaltjes of kleine gehaakte dingen is het ook belangrijk dat u regelmatig controleert dat uw kindje er niet bij kan komen.
Zodra uw kindje groot genoeg is om te staan in de box en u heeft de mobiel nog hangen is het van belang de mobiel te verwijderen, aangezien ze er dan aan kunnen gaan hangen om zich op te trekken. Dit is niet de bedoeling en is de mobiel niet geschikt voor.

Bij muziekdoosjes/knuffels graag zowel het muziekdoosje/knuffel als het touwtje/handvat vasthouden bij het aantrekken van het muziekje. Dit om ter bevordering van de levensduur van het muziekdoosje.

Heeft u een deken, of iets anders bij mij gekocht waar uw kindje, of het kindje waarvoor u het product voor heeft gekocht, op of onder komt te liggen, dan kan ik u aanraden om het product misschien eerst even te wassen aangezien ik het toch lange tijd in mijn handen heb gehad met het maken ervan.

Het wassen mag niet hoger dan 40 graden.
Ik heb er bewust niet voor gekozen om het zelf te wassen omdat iedereen weer zijn eigen wasmiddel en wel of geen wasverzachter gebruikt.

Let u er wel op dat het kan zijn dat de kleuren op de site soms iets kan afwijken, sommige kleuren zijn echt lastig om goed op de foto te zetten

Met vriendelijke groet
Jameda